.: PŘIHLÁSIT SE :.

NickName: 

Heslo: 


Zaregistrovat se

.: KONTAKT :.

email

Články

DuklaBlicák 6. června

Uprostřed povodní se konal pravidelný DuklaBlicák

I když HrMDukla velkými vodami dotčena nebyla, tak se tohoto blicáku povodně neblaze dotkly, dva DuklaBorci, kteří si nepřejí býti jmenováni, nastoupili na Vítězném náměstí do obvyklého autobusu 107, avšak ten se rozhodl, že pojede do Suchdola (zajímavý protimluv, že?!) nikoliv přes Podbabu, ale přes Horoměřice. Lukáš i Jirka dorazili až po hodině, celí zpěnění a vypěnění a na jejich výkonech byla tato zajíždka znát.

My ostatní jsme na ně rádi počkali, protože se mohl odehrát klaiscký dvoukolový DuklaBlicák o 8 lidech se slušným průměrným elem. Velké překvapení se nekonalo, pouze Petr Fajman si po turnaji vesele pochrochtával, protože si už takřka nepamatoval, kdy vyhrál naposled. Vítaným zpestřením byl Václav "Táta" Koubek, který si původně jen přišel něco vyřídit, ale pak se rád zapojil a předvedl dobrý výkon.

Turnaj (resp. jeho zápis do análů) nakonec zachránil Jirka Bauma, který v posledním kole předvedl tak odvážnou hru, že jsem ji dokázal potrestat i já. Nebýt tohoto mého výkonnostního vzedmutí, byl jsem odhodlán turnaj anulovat, což jako člen jednočlenné žyri kdykoliv mohu udělat.

Lukáš Lýsek - benjamínek turnaje - nesl svůj nezdar statečně, když jsem ho utěšoval, že příště to bude lepší, tak řekl: "Já si počkám dvacet let, a pak vás budu mastit všechny!" ... Řeknu vám,  je dobré mít v oddíle nějaké to mládí, ale občas to přináší nečekané a nemilé situace!

Autor: PeS

Diskuze k článku

Luky

Poznámky k textu:

a) nebylo to 20 ale "jen" 15, i když mám takový pocit, že na blicky budu možná potřebovat ještě víc času :-)

b) bylo to samozřejmě myšleno jako žert, což bylo možné rozeznat z mého ďábelského smíchu, Petr to ale dle mého názoru napsal na web až smrtelně vážně

c) tento týden, tj., 13. 6. se pravidelný Duklažurfix nekoná pro dohrávku Duklaturnaje!!!



10.06.2013 16:21


powered by Ondřej Veselý (C) 2004 - 2024